Meer Door denken

Voor ondernemende organisaties

Facebooktwitterlinkedinmail

U weet wat u wilt, u krijgt alles voor elkaar. Daar bent u ondernemer voor. Wat u ook wilt is controle over uw financiële administratie. Daar zijn wij voor, Groeneveld Accountants. Wij denken mee en vooruit, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en optimaal rendement haalt uit uw ondernemerschap.

Groeneveld Accountants denkt door en doet meer. Wij zijn het adres voor ondernemende organisaties voor het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften, ondersteuning en advisering op het gebied van salarisverwerking en personeelsadvies, corporate finance en algemeen bedrijfsadvies. Steeds vaker zien onze klanten ons als sparring partner bij optimalisatie en innovatie van bedrijfsprocessen.

Aan een accountant mag u hoge eisen stellen: vakbekwaam, intern hebben en onderhouden van een stelsel van kwaliteitsbeheersing, geheimhouding, professioneel, integer, objectief, zorgvuldig, vertrouwelijk, eerlijk, oprecht en onafhankelijk. Door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants wordt ons functioneren als accountant stelselmatig getoetst.

Ons stelsel van kwaliteitsbeheersing hebben wij in een kwaliteitshandboek vastgelegd. Hierbij zijn de formele eisen aan het functioneren van accountants ook opgelegd aan overige medewerkers van ons kantoor. Gaat er toch wat mis, dan waarderen wij het als u hierover contact met ons zoekt. In sommige gevallen kunt u een beroep doen op een speciale regeling.


terug