Meer Door denken

Keuzes maken

We hebben de keuze gemaakt voluit in te zetten op samenstel en advies. Wij houden ervan onze klanten maatwerk te bieden en daarbij diverse vakgebieden te combineren en praktisch toe te passen in de situatie van onze klant. Daarnaast is de persoonlijke kant voor ons heel belangrijk en verbinden wij ook graag onze relaties met elkaar. In de praktijk zien wij dat heel weinig accountants dit doen.

Er werken geen specialisten bij ons kantoor. Onze ervaring is dat bij kantoren met minder dan 500 medewerkers een specialist niet kan sparren met andere specialisten. Hierdoor veroudert zijn of haar kennis heel snel. Wij huren daarom liever externe specialisten in en zorgen dat uw aanspreekpunt bij Groeneveld Accountants zelf bovengemiddelde kennis bezit en kan schakelen naar een echte specialist.

We gebruiken bij advisering geen ingewikkeld taalgebruik. Om iets in eenvoudige woorden te kunnen uitleggen moet je zelf heel goed begrijpen waarover je adviseert.

Opleiding en delen van kennis tussen collega’s is voor ons heel belangrijk. Daarom hebben we binnen ons kantoor hele korte lijnen. Wij verdiepen ons in fiscale regelgeving en subsidies. We verbazen ons er vaak over hoeveel voordelige regelingen in de praktijk nauwelijks worden toegepast.


terug