Meer Nieuws

Vacature Assistent Accountant

Facebooktwitterlinkedinmail

Vacature Assistent Accountant

Functieomschrijving

Wij hebben vanaf 1 december a.s. een vacature (28-40 uur) voor een assistent accountant die ervan geniet klanten te ontzorgen.

Als assistent accountant heb je veel afwisseling in je werk. De ene keer voer je voor klanten bijvoorbeeld een boekhouding in en een andere keer stel je een jaarrekening of aangifte samen. Je doet dit deels op ons kantoor in Groningen, maar ook op locatie bij klanten.
Je onderhoudt contact met klanten en kunt hierbij uiteraard terugvallen op de expertise van je collega’s.

Bij de uitvoering van jouw werkzaamheden ben je in staat verbanden te leggen tussen accountancy, fiscaliteit en de situatie bij de klant. Je bent praktisch ingesteld en je vindt het leuk om je te ontwikkelen en kennis op te doen.

Functie-eisen:

Wat biedt Groeneveld Accountants?

Ons bedrijfsprofiel

Groeneveld Accountants is een zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Groningen en bedient voornamelijk mkb-bedrijven (waaronder veel familiebedrijven) in de regio Noord-Nederland.

De bedrijfscultuur bij Groeneveld Accountants is ondernemend, nieuwsgierig, dynamisch, professioneel, no-nonsense en open. Klanten staan bij ons centraal. Er wordt met veel enthousiasme en plezier gewerkt door bevlogen en kundige collega’s. In je werk word je frequent gesteld voor flinke inhoudelijke uitdagingen.

Wij ondersteunen en adviseren onze klanten ook op het gebied van salarisverwerking en personeelsadvies, subsidies, advisering bij bedrijfsmatige financieringen en treden eveneens vaak op als sparring partner van onze klant. Ook brengen we hen graag onderling met elkaar in contact. Ons kantoor organiseert regelmatig sociale activiteiten.

Bij Groeneveld Accountants vinden we het belangrijk onze klanten te verrassen en meer te doen dan wat van ons verwacht wordt. We proberen hen te helpen met de vooruitgang van hun bedrijven. We hebben plezier in ons werk, vormen een hecht team en zijn nieuwsgierig. Om zowel onze klanten als ons zelf gelukkig te maken hebben we scherpe keuzes gemaakt, zoals:

Heb je interesse?
Stuur dan je CV naar bruinsma@acgr.nl of elderman@acgr.nl. Voor vragen of een toelichting kan je contact opnemen met Rob Bruinsma of Martin Elderman: 050-3048090.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.


terug