Meer Nieuws

Vacature Assistent Accountant

Facebooktwitterlinkedinmail

Functieomschrijving

Door toename van de werkzaamheden op ons kantoor hebben wij een vacature (28-40 uur) voor een assistent accountant die ervan geniet klanten te ontzorgen.

Als assistent accountant heb je veel afwisseling in je werk. Je verricht de werkzaamheden deels op ons kantoor in Groningen, maar ook op locatie bij klanten. Je onderhoudt relaties met klanten en kunt hierbij uiteraard terugvallen op de expertise van je collega’s.

Bij de uitvoering van jouw werkzaamheden ben je in staat verbanden te leggen tussen accountancy, fiscaliteit en de situatie bij de klant. Je bent praktisch ingesteld en je vindt het leuk om je te ontwikkelen en kennis op te doen.

Jouw persoonlijke profiel

Wanneer je een afgeronde opleiding HBO-Accountancy hebt en over minder ervaring beschikt kun je ook reageren op de vacature. Voor minder ervaren medewerkers betekent een functie bij ons kantoor in praktijk dat je veel verschillende informatie moet kunnen verwerken. Als je analytisch sterk bent kan dat heel leuk zijn en kun jij je snel ontwikkelen.

Ons bedrijfsprofiel

Wij hebben de keuze gemaakt om voluit in te zetten op samenstel en advies. Wij houden ervan onze klanten maatwerk te bieden en daarbij diverse vakgebieden te combineren en praktisch toe te passen in de situatie van onze klant. Bij Groeneveld Accountants vinden we het belangrijk onze klanten te verrassen en meer te doen dan wat van ons verwacht wordt. We proberen hen te helpen met de vooruitgang van hun bedrijven. We hebben plezier in ons werk, vormen een hecht team en zijn nieuwsgierig. Om zowel onze klanten als ons zelf gelukkig te maken hebben we scherpe keuzes gemaakt die we in een gesprek graag aan je uitleggen. Kernwoorden bij deze keuzes zijn: toegankelijkheid, praktisch zijn, meerwaarde bieden en plezier hebben.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV naar bruinsma@acgr.nl of elderman@acgr.nl. Voor vragen of een toelichting kan je contact opnemen met Rob Bruinsma of Martin Elderman: 050-3048090.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.


terug