Meer Nieuws

Vacature Assistent Accountant

Facebooktwitterlinkedinmail

Functieomschrijving

Wij hebben momenteel een vacature (32 tot 40 uur) voor een assistent accountant die zich bij ons verder wil ontwikkelen en ook mee wil helpen bij de verdere ontwikkeling van ons kantoor.

Als assistent accountant heb je een veelzijdig takenpakket. Je adviseert klanten, begeleidt collega’s bij hun werkzaamheden, onderhoudt contacten met onze klanten en helpt mee bij de verdere ontwikkeling van onze medewerkers. Hierbij ben je in staat verbanden te leggen tussen accountancy, fiscaliteit, subsidies en de praktijk bij onze klanten. Je bent praktisch ingesteld en je vindt het leuk om zelf jaarrekeningen samen te stellen, aangiften te verzorgen en vakstudie te doen.

Functie-eisen:

Wat biedt Groeneveld Accountants?

Ons bedrijfsprofiel

Groeneveld Accountants is een zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Groningen en bedient voornamelijk mkb-bedrijven (waaronder veel familiebedrijven) in de regio Noord-Nederland.

De bedrijfscultuur bij Groeneveld Accountants is ondernemend, nieuwsgierig, dynamisch, professioneel, no-nonsense en open. Klanten staan bij ons centraal. Er wordt met veel enthousiasme en plezier gewerkt door bevlogen en kundige collega’s. In je werk word je frequent gesteld voor flinke inhoudelijke uitdagingen.

Wij ondersteunen en adviseren onze klanten ook op het gebied van salarisverwerking en personeelsadvies, subsidies, advisering bij bedrijfsmatige financieringen en treden eveneens vaak op als sparring partner van onze klant. Ook brengen we hen graag onderling met elkaar in contact. Ons kantoor organiseert regelmatig sociale activiteiten.

Bij Groeneveld Accountants vinden we het belangrijk onze klanten te verrassen en meer te doen dan wat van ons verwacht wordt. We proberen hen te helpen met de vooruitgang van hun bedrijven. We hebben plezier in ons werk, vormen een hecht team en zijn nieuwsgierig. Om zowel onze klanten als ons zelf gelukkig te maken hebben we scherpe keuzes gemaakt, zoals:

Heb je interesse?
Stuur dan je CV naar bruinsma@acgr.nl of elderman@acgr.nl. Voor vragen of een toelichting kan je contact opnemen met Rob Bruinsma of Martin Elderman: 050-3048090.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.


terug