Meer Door denken

Junior Assistent-Accountant (Startersfunctie)

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Functieomschrijving

Wij hebben momenteel een startersfunctie (32 tot 40 uur) voor een Junior Assistent Accountant, die bij ons het vak van A tot Z wil leren, maar dan wel bij A begint. Als Junior Assistent Accountant heb je een veelzijdig takenpakket, dat varieert van het aannemen van de telefoon tot het vastleggen van administraties en verrichten van voorbereidende werkzaamheden met betrekking tot de jaarrekeningen en aangiften.

Functie-eisen

 

Wat biedt Groeneveld Accountants?

 

Bedrijfsprofiel

Groeneveld Accountants is een zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Groningen en bedient voornamelijk mkb-bedrijven (waaronder veel familiebedrijven) in de regio Noord-Nederland.

Klanten staan bij ons centraal. De kernwoorden betrokken, professioneel, ondernemend en meedenken klinken ons als muziek in de oren. Wij ondersteunen en adviseren onze klanten daarnaast op het gebied van salarisverwerking en personeelsadvies, subsidies, advisering bij bedrijfsmatige financieringen en treden eveneens vaak op als sparring partner van onze klant. Ook brengen we hen graag onderling met elkaar in contact.

Bij Groeneveld Accountants vinden we het belangrijk onze klanten te verrassen en meer te doen dan wat van ons verwacht wordt. We hebben plezier in ons werk, vormen een hecht team en zijn nieuwsgierig. Om zowel onze klanten als ons zelf gelukkig te maken hebben we scherpe keuzes gemaakt, zoals:

De bedrijfscultuur bij Groeneveld Accountants is ondernemend, dynamisch, professioneel, no-nonsense en open. Er wordt met veel enthousiasme en plezier gewerkt door bevlogen en kundige collega’s. In je werk word je frequent gesteld voor flinke inhoudelijke uitdagingen. Ons kantoor organiseert regelmatig sociale activiteiten.

Interesse?
Stuur dan je CV naar bruinsma@acgr.nl. Voor vragen of een toelichting kan je contact opnemen met Rob Bruinsma: 050-3048090.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.


terug